Harley-Davidson priniesol skvelú atmosféru nabitú zvukom výfukov

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 18:44 • 2 min
Harley-Davidson priniesol skvelú atmosféru nabitú zvukom výfukov

BRATISLAVA - Počas celého víkendu majú milovníci silných motoriek jedinečnú príležitosť vyskúšať si na vlastnej koži ako chutí radosť z jazdy v podaní Harley-Davidson.

slovakia

left justify in out

Záujemcom o skúšobnú jazdu je aktuálne k dispozícii až 23 nablýskaných strojov, ktoré do Bratislavy priviezol štýlový kamión. „Po roku na Slovensko opäť zavítal legendárny Harley-Davidson Demo Truck. Okrem 23 nadupaných motoriek so sebou do Bratislavy priniesol aj skvelú atmosféru nabitú zvukom bublajúcich výfukov a radosti z čistej slobody. To je vlastne aj zásadnou myšlienkou H-D Demo Truck Tour,“ priblížil Michal Fric, marketingový manažér z Harley-Davidson Central Eastern Europe. Ako dodal, veľmi sa tešíme, že môžeme našim fanúšikom takouto cestou sprostredkovať jedinečný zážitok, ktorý môže ponúknuť len jazda na H-D. Úžasné pritom je, že môže prísť naozaj každý, bez rozdielu veku, či pohlavia. Testovacia jazda je úplne zadarmo. Stačí mať len vodičský preukaz na motorku a rezervovať si dopredu skúšobnú jazdu.
      

Záujemcovia majú v centre H-D na Rebarborovej ulici 1 v Bratislave k dispozícii flotilu motoriek od cenovo najdostupnejších sportsterov až po najsilnejšie stroje z kategórie touring. „Jazdcovi požičiame kompletnú výbavu, teda helmu, bundu i rukavice. A potom je to naozaj už len o takzvanej čistej esencii Harley-Davidson, teda o nezameniteľnom zvuku, silných vibráciách a celkovom skvelom pocite z jazdy,“ doplnil Michal Fric. Harley-Davidson Demo Truck Tour sa vydal na cesty už v apríli tohto roku, má v pláne prejsť až 16 krajín v rámci východnej Európy. Slovensko je už predposlednou inštanciou. Po zastávke v Prešove sa Truck presunul do Bratislavy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies