Haraslín s Lechiou v majstrovskej skupine, chce do Európy

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 09:33 • 2 min
Haraslín s Lechiou v majstrovskej skupine, chce do Európy

GDANSK - Poľský futbalový klub Lechia Gdansk si vďaka sobotňajšiemu triumfu v záverečnom 30. kole základnej časti tamojšej najvyššej súťaže nad Ruchom Chorzów (2:0) zabezpečil účasť v elitnej nadstavbovej skupine. V základnej zostave trénera Piotra Nowaka sa predstavil aj mladý slovenský reprezentant do 21 rokov Lukáš Haraslín.

slovakia

left justify in out

"Prvý polčas bol z našej strany lepší ako druhé dejstvo. Dôležité je však víťazstvo. Triumfovali sme 2:0 a postúpili do majstrovskej skupiny. Nepozerali sme sa na to, ako hrá Ruch. Sústredili sme sa na seba. V prvom polčase sa nám podarilo streliť dva góly a to rozhodlo," cituje portál sportowefakty.wp.pl slová 19-ročného rodáka z Bratislavy.

 

Keďže mužstvá z Ekstraklasy si do nadstavbových skupín prenášajú iba polovicu bodov (pri nepárnom počte sa body zaokrúhľujú smerom nahor, pozn.), Lechia razom stráca na 3. miesto zaručujúce pohárovú Európu iba tri body.

 

"Jar sme začínali v spodnej časti tabuľky. Teraz máme len trojbodové manko na tretie miesto. V tabuľke je to veľmi tesné," naznačil Haraslín ambície gdanského tímu pred záverom sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies