Haraslín po treťom góle do siete Leczny: Asi som na ňu špecialista

NETKY.SK • 29 November 2016, 12:39 • 2 min
Haraslín po treťom góle do siete Leczny: Asi som na ňu špecialista

VARŠAVA - Slovenský futbalista Lukáš Haraslín prispel gólom k víťazstvu Lechie Gdansk v pondelňajšom zápase 17. kola poľskej Ekstraklasy nad Górnikom Leczna (3:0), vďaka ktorému sa jeho tím vrátil na čelo tabuľky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný stredopoliar zasiahol do hry v 71. minúte a o štvrťhodinu neskôr spečatil skóre stretnutia s posledným tímom súťaže.

 

"Som veľmi rád, že sme vyhrali a podarilo sa mi po dlhšom čase skórovať," uviedol Haraslín pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM-Agency. Pre slovenského reprezentanta do 21 rokov je Leczna obľúbeným súperom - v najvyššej poľskej súťaži skóroval štyrikrát, z toho trikrát trafil práve do bránky Górniku. "Asi som špecialista na tohto súpera," dodal s úsmevom.

 

Gdansk tak opäť vedie ligový pelotón, na čele tabuľky má trojbodový náskok pred Jagielloniou Bialystok. "Myslím si, že táto naša pozícia je zaslúžená, je to výsledok našej výbornej práce," pokračoval talentovaný futbalista, ktorý verí, že bude pravidelne nastupovať za Lechiu a pomáhať tímu k úspešným výsledkom. "V meste, ako aj v klube je výborná atmosféra, máme skvelý, súdržný tím," poznamenal Haraslín. Ten má pred sebou jeden veľký cieľ: "Rád by som sa dostal do záverečnej nominácie slovenskej reprezentácie do 21 rokov na majstrovstvá Európy, ktoré budú práve v Poľsku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona