Haraslín má problémy s lýtkom, čaká ho asi dvojtýždňová pauza

NETKY.SK • 4 Február 2015, 11:15 • 2 min
Haraslín má problémy s lýtkom, čaká ho asi dvojtýždňová pauza

PARMA - Slovenského futbalistu Lukáša Haraslína čaká približne dvojtýždňová prestávka. Ofenzívny stredopoliar talianskeho klubu FC Parma si totiž privodil zranenie lýtka.

slovakia

left justify in out

Po premiérovom zápase v Serii A na ihrisku AC Miláno ho čakalo vyšetrenie u lekára a výsledok nebol vôbec pozitívny. "Mám natrhnutý lýtkový sval," cituje 18-ročného "Šula" web jeho zastupiteľskej spoločnosti csm-agency.sk. "Čaká ma asi dvojtýždňová prestávka, takže na ďalší štart v najvyššej talianskej súťaži si musím počkať," dodal slovenský mladík.

 

Haraslín je druhým najmladším Slovákom, ktorý zaznamenal debut v talianskej Serii A. V nedeľu vybehol do hry na slávnom San Sire vo veku 18 rokov a 251 dní. Najmladším zostáva Marek Hamšík, ktorý mal 17 rokov a 236 dní, keď nastúpil v drese Brescie proti Chievu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies