Harabina vyviazol bez trestu aj pri ďalšom návrhu na disciplinárne potrestanie

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 18:49 • 2 min
Harabina vyviazol bez trestu aj pri ďalšom návrhu na disciplinárne potrestanie

BRATISLAVA - Za včasné nezvolanie trestnoprávneho kolégia Najvyššieho súdu SR na zjednotenie rozdielneho rozhodovania senátov v prípade policajnej inšpekcie ministerstva vnútra, tak ako to navrhovala šéfka súdu Daniela Švecová, nebude Štefan Harabin disciplinárne potrestaný.

slovakia

left justify in out

Prvostupňový disciplinárny senát ho dnes po vyše 7,5 hodiny trvajúcom pojednávaní spod návrhu oslobodil, lebo sa nedopustil disciplinárneho previnenia. Uviedol to predseda senátu Erik Uhlár. Proti rozhodnutiu sa možno odvolať a právny zástupca predsedníčky NS SR Marek Benedik avizoval, že tak urobia.

Štefan Harabin v súčasnosti čelí šiestim disciplinárnym návrhom, päť podala Švecová, jeden predsedníčka Súdnej rady SR Jana Bajánková. Žiadne konanie o týchto návrhoch zatiaľ nie je definitívne ukončené.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies