Harabin: Motív konania Lipšica je pomsta za to, že som nemlčal

NETKY.SK • 17 September 2013, 15:54 • 2 min
Harabin: Motív konania Lipšica je pomsta za to, že som nemlčal

BRATISLAVA - Motív konania Daniela Lipšica je podľa predsedu Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina neobyčajná pomsta za to, že nemlčal. Uviedol to na margo vyjadrení poslanca NR SR Lipšica (nezaradený) ku kauze Bakiho Sadikiho.

slovakia

left justify in out

Harabin predstavil dôkaz, z ktorého podľa neho vyplýva, že Lipšic v prípade kauzy Bakiho Sadikiho nehovoril pravdu. "Ide mi teraz o to, aby som ho tak ako viackrát v minulosti usvedčil z okamžitého klamstva," povedal Harabin. V internetovej televízii denníka SME (13.9.) Lipšic uviedol, že v prípade obžalovaného Bakiho Sadikiho nie je možné dovolanie. "Dnes hovorí, že dovolanie dopadne u obžalovaného Bakiho Sadikiho na Najvyššom súde v jeho prospech, preto, že Harabin je predsedom tohto súd, ale pritom 13.9. hovoril sám, že dovolanie nie je možné," povedal predseda NS.

Harabin zároveň zopakoval, že s Bakim Sadikim nemá žiadny vzťah. "Lipšic sľubuje, že dodá dôkazy, že predloží svedkov, že predloží fotografie a doposiaľ nepredložil nič," zdôraznil Harabin s tým, že Lipšic si celú kauzu vymyslel.

Na dnešnom mimoriadnom rokovaní Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť upozornil Lipšic ministra spravodlivosti Tomáša Boreca (nominant Smeru-SD), že o prípadnom dovolaní v procese s Bakim S. bude rozhodovať Najvyšší súd SR, na ktorého čele stojí Štefan Harabin, podľa Lipšica "v minulosti blízky priateľ Bakiho Sadikiho".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies