Harabin: Lipšic nechodí na vlastný súdny spor, lebo sa bojí pravdy

NETKY.SK • 16 Október 2013, 16:01 • 2 min
Harabin: Lipšic nechodí na vlastný súdny spor, lebo sa bojí pravdy

BRATISLAVA - Predseda Najvyššieho súdu (NS) SR Štefan Harabin opätovne vyzýva lídra mimoparlamentnej strany Nová väčšina - Dohoda (NOVA) Daniela Lipšica, aby prestal ignorovať svoj vlastný súdny spor.

slovakia

left justify in out

Od roku 2009, kedy Lipšic podal na Okresnom súde Bratislava 1 žalobu na Harabina, bol na pojednávaní iba jedenkrát. Vždy sa pre nejaký dôvod z pojednávania ospravedlní, uvádza predseda NS SR. "Spôsoby vedenia sporu zo strany 'právnického esa z Harvardu' bez riadnej čakateľskej praxe, pána Lipšica, pripomínajú metódy naťahovania súdnych sporov zo strany obžalovaných členov organizovaných zločineckých skupín. Očakávam, že pán Lipšic tesne pred koncom žalobu stiahne, lebo už teraz sa ukázalo, že opakovane klamal," vyhlásil Harabin.

Predmetom súdneho sporu, ktorý má pokračovať vo štvrtok 17. októbra na Okresnom súde Bratislava 1,  sú Harabinove slová, ktoré odzneli počas rozpravy v Národnej rade SR 4. septembra 2008. Harabin sa okrem iného verejne pýtal aj na okolnosti kúpy a nízkej ceny Lipšicovho exkluzívneho mezonetového bytu v Bratislave-Starom Meste od svojho spolustraníka z KDH. Lipšic tvrdí, že Harabin prednesenými slovami v parlamente a po jeho zasadnutí zasiahol do jeho cti, má sa mu za to verejne ospravedlniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies