Hapalov tím SR ´20´ v apríli v príprave proti Maďarsku netradične vo Zvolene

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 13:42 • 2 min
Hapalov tím SR ´20´ v apríli v príprave proti Maďarsku netradične vo Zvolene

BRATISLAVA - Slovenská mužská futbalová reprezentácia do 20 rokov si 19. apríla od 16.30 h vo Zvolene zmeria sily s rovesníkmi z Maďarska v medzištátnom prípravnom stretnutí.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Duel bude previerkou pre novovznikajúcu slovenskú reprezentáciu do 21 rokov (roč. nar. 1996 a mladší), ktorú čaká na jeseň pod vedením českého trénera Pavla Hapala vstup do kvalifikácie o postup na ME 2019 tejto vekovej kategórie do Talianska. Mladí Slováci si v 2. skupine zmerajú sily s favorizovanými Španielmi, ďalej Islanďanmi, Albáncami, Estóncami a Severnými Írmi.

"Nie veľmi tradičné dejisko medzištátnych stretnutí vybral SFZ z dvoch dôvodov: zvolenský štadión zaradili do projektu rekonštrukcie, modernizácie a výstavby futbalových štadiónov na Slovensku a jeho súčasná moderná podoba je výsledkom aj tejto aktivity. Zároveň sme ako organizátor zápasu vyšli v ústrety maďarským hosťom, ktorí na tento výjazd nechceli merať ďalekú cestu," uviedol SFZ.

Ako je známe, aktuálny tím SR "21" (roč. nar. 1994 a mladší) sa v júni predstaví na ME tejto vekovej kategórie v Poľsku. V základnej A-skupine si zmeria sily s domácim výberom, obhajcami prvenstva Švédmi a reprezentantmi Anglicka. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona