Hapal si vysníval RSC Anderlecht, rituál s penaltami nezmení

NETKY.SK • 6 August 2010, 06:51 • 2 min
Hapal si vysníval RSC Anderlecht, rituál s penaltami nezmení

Hapal si vysníval RSC Anderlecht, rituál s penaltami nezmení - Futbal Tréner úradujúceho slovenského šampióna MŠK Žilina Pavel Hapal si v ďalšom zápase play off (4. predkolo) futbalovej Ligy majstrov želá za súpera belgický Anderlecht Brusel.

slovakia

left justify in out

img

Tréner úradujúceho slovenského šampióna MŠK Žilina Pavel Hapal si v ďalšom zápase play off (4. predkolo) futbalovej Ligy majstrov želá za súpera belgický Anderlecht Brusel. Český kouč súčasne dodal, že ani naďalej nezmení rituál pri penaltách svojho tímu, pri ktorých sa zámerne otočí chrbtom k ihrisku.
Niekdajší československý reprezentant Hapal mal po stredajšej výhre Žiliny v 3. predkole Ligy majstrov nad Litexom Loveč dôvod na radosť. Jeho zverenci postúpili do ďalšej fázy a samotný tréner konečne prerazil na tretí pokus so svojím tímom do pohárovej Európy. "Za tu krátku dobu, čo trénujem, či koučujem, som sa dvakrát dostal do európskeho pohára. S Baníkom Ostrava sme vypadli jednoznačne, v druhom prípade sme so Žilinou s odretými ušami nepostúpili cez Partizan Belehrad. Ale teraz do tretice som si vravel, že už to musí výjsť," poznamenal na tlačovej konferencii Hapal, ktorý si vysníval ďalšieho súpera v play off: "Neviem prečo, ale v poslednej dobe keď zaspávam, tak premýšľam a stále mi za súpera vychádza Anderlecht Brusel. Neviem však, či to je dobrý súper, pretože v tejto fáze súťaže si už súpera nevyberiete."
V odvetnom zápase proti bulharskému súperovi síce "šošoni" zvíťazili rozdielom dvoch gólov, ale v prvom polčase odmietli vedenie, keď Róbert Jež nepremenil pokutový kop. Nepomohol ani fakt, že tréner Hapal dodržal rituál a na striedačke otočený chrbtom k ihrisku sa hral so šnúrkami na topánkach. "Svoj rituál s penaltami nezmením. Na penalty sa nepozerám a pokojne vám poviem aj odkedy, pretože niekoľkokrát som na penalty vypadol a prehral. Prehral som na penalty vo finále Českého pohára a keď som trénoval Nitru, tak sme práve so Žilinou prehrali na penalty v semifinále Slovenského pohára. Od tej doby sa na penalty nepozerám. Napokon pozrite sa, aký som šedivý a bol by som ešte viac."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies