Hapal si užil tohtoročné ME "21" v Česku

NETKY.SK • 7 September 2015, 15:31 • 2 min
Hapal si užil tohtoročné ME "21" v Česku

BRATISLAVA - Český tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal pozorne sledoval majstrovstvá Európy 2015 futbalistov tejto vekovej kategórie, ktoré sa v lete uskutočnili v jeho vlasti.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročný (nar. 27. júla 1969) kouč si kontinentálny šampionát "dvadsaťjednotiek" užil, keď osobne navštívil väčšinu zápasov. "Videl som skoro všetky predstavenia s výnimkou dvoch alebo troch. Tie som nestihol z logistických príčin, napríklad z Olomouca som sa nemohol stihnúť presunúť do Uherského Hradišťa," prezradil agentúre SITA Pavel Hapal.

 

S organizáciou podujatia i úrovňou duelov bol nadmieru spokojný. "Bolo to veľmi fajn a pekné, rovnako aj kvalitne zorganizované. Myslím si, že nechýbala ani dobrá divácka kulisa, prišlo mnoho ľudí. Odohrali sa krásne stretnutia, bol som nesmierne nadšený," pokračoval pre SITA bývalý reprezentačný stredopoliar. Nesklamal ho domáci národný tím, aj keď nepostúpil z pražskej základnej A-skupiny: "Česká reprezentácia sa mi pozdávala. Okrem jedného nevydareného vystúpenia s Dánmi patrili k lepším výberom. Škoda, že sa nedostali na budúcoročné olympijské hry do brazílskeho Ria de Janeiro, veľmi som im to želal. Lodivod českého ´áčka´ Pavel Vrba však teraz nominoval niekoľko chalanov do seniorského mužstva, hádam skúsenosti zúročia práve v ňom."

 

Záverečný turnaj v Česku ukončil jeden cyklus "dvadsaťjednotiek". Ten nový odštartoval kvalifikáciou o postup na ME 2017 do Poľska, mladí Slováci na úvod tejto eliminácie v nedeľu podľahli v Slucku bieloruským rovesníkom najtesnejším rozdielom 0:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona