Hapal si želá v skupine Real Madrid alebo FC Barcelonu

NETKY.SK • 26 August 2010, 07:26 • 2 min
Hapal si želá v skupine Real Madrid alebo FC Barcelonu

Hapal si želá v skupine Real Madrid alebo FC Barcelonu

slovakia

left justify in out

img

Pavel Hapal, tréner MŠK Žilina: "Som rád, že mám to šťastie trénovať Žilinu, pretože to je víťazný tím. Som šťastný, že sme postúpili do skupinovej fázy Ligy majstrov. Upozorňoval som chlapcov, že bude dôležité dať opäť prvý gól. Keď skóroval Ceesay, vedeli sme, že Sparta potrebuje dať už tri góly. Sparta hrala v odvete lepšie ako pred týždňom na Letnej, a ak by premenila penaltu, mali by sme to ešte veľmi ťažké. Ľudia nás hnali dopredu, aby sme vyhrali ešte väčším rozdielom, ale museli sme to udržať aj vzadu. Veľmi zle a vlažne sme vstúpili do druhého polčasu. Pri penalte mi preblesklo hlavou, či tréner brankárov Seman, upozornil Dúbravku, že Kladrubský kope penalty po pravej ruke brankára. Vedeli sme, že Sparte môžeme konkurovať, ale boli sme opatrní, pretože majú skúsenosti. Pristúpili sme k tomu zodpovedne a moje mužstvo potvrdilo, že je víťazné a zaslúžene postúpilo. V skupinovej fáze si želám za súpera Real Madrid alebo FC Barcelonu. Hrával som v Španielsku, takže by som chcel, aby  si aj moji hráči zahrali na tých nádherných štadiónoch."

Jozef Chovanec, tréner Sparta Praha: "Mali sme dostatok šancí na to, aby sme tento dvojzápas v odvete ešte zdramatizovali. To by sme však museli byť v koncovke presnejší, ale aj pokojnejší, pretože to boli slušné šance. Splnili sme to, čo sme si povedali pred zápasom, a aspoň čiastočne sme napravili ten dojem z prvého stretnutia. Na našich hráčoch bolo vidieť, že chcú, ale v koncovke sme boli neefektívni. Mužstvá boli vyrovnané, ale my sme doplatili na to, že sme v oboch zápasoch neboli kompletní."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona