Hapal naznačil, že na ME do 21 rokov chce v tíme Dudu

NETKY.SK • 2 December 2016, 09:59 • 2 min
Hapal naznačil, že na ME do 21 rokov chce v tíme Dudu

KRAKOV - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal po štvrtkovom žrebe skupinovej fázy budúcoročného šampionátu tejto vekovej kategórie naznačil, že by do svojho tímu na turnaj rád zahrnul aj záložníka Herthy Berlín Ondreja Dudu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný rodák zo Sniny (nar. 5. decembra 1994) síce v úspešnej kvalifikácii Hapalovej družiny nenastúpil ani raz, 47-ročný rodák z Kroměříža by však po Dudovi v rámci možností rád siahol.

 

"Prítomnosť Ondreja Dudu by pre nás bola obrovským posilnením. Momentálne je však zranený a nevieme, čo s ním bude ďalej," vyhlásil Hapal podľa webu eurosport.onet.pl.

 

Poľský portál pilkanozna.pl nedávno Dudu zaradil medzi možné hviezdy turnaja, ktorý sa v šiestich poľských mestách uskutoční od 16. do 30. júna 2017. "To, aký potenciál a schopnosti sa skrývajú v tomto Slovákovi, všetci poznáme z jeho účinkovania v poľskej lige. Nie náhodou ho spájali s veľkoklubmi ako Inter Miláno. Jedno je isté, futbal hrať vie. Bývalý hráč Legie Varšava sa zatiaľ pre zranenie nedočkal debutu v nemeckej bundeslige, no ak sa vráti do formy spred dvoch rokov, ťažko na turnaji v Poľsku nájdeme obrancu, ktorý ho dokáže zastaviť. Tento stredopoliar má pevné miesto v slovenskej seniorskej reprezentácii, za ktorú odohral už 14 zápasov a strelil dva góly. Na budúcoročných ME bude mozgom slovenského mládežníckeho tímu," predpovedá spomenutý web.

 

"Pre túto chvíľu by sa mal koncentrovať hlavne na svoje zdravie, ale myslím si, že je to taký hráč, ktorý, ak by mohol hrať na šampionáte v Poľsku, privítal by som to," doplnil Pavel Hapal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies