Hapal mieri do Turecka za viacerými slovenskými futbalistami

NETKY.SK • 21 Január 2020, 17:51 • 2 min
Hapal mieri do Turecka za viacerými slovenskými futbalistami

BRATISLAVA - Počas zimnej prestávky už tradične mnoho futbalových mužstiev trénuje v priaznivejších podmienkach, ktoré im ponúka Turecko. V mnohých európskych kluboch pôsobia aj slovenskí reprezentanti a práve na nich sa zameria tréner našej reprezentácie Pavel Hapal.

slovakia

left justify in out

Osobný kontakt

"Je to ideálna možnosť na jednom mieste a približne v rovnakom čase vidieť v akcii viacero hráčov. Vychádza nám to, že budeme mať možnosť sledovať okolo tridsať slovenských futbalistov. Budeme sa môcť s nimi osobne stretnúť a porozprávať," uviedol tréner národného mužstva pre oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

 

img

 

Nielen Turecko
Keď sa duo kormidelníkov vráti z pracovnej cesty v Turecku, má v pláne vycestovať aj za ďalšími hráčmi, napríklad za tými, ktorí sa budú pripravovať v Španielsku. "Musíme si však poriadne zmapovať, kto tam bude, lebo niektorí majú zdravotné problémy, napríklad Dávid Hancko. Potom sa určite vyberieme aj za hráčmi, ktorí už teraz hrajú súťažné zápasy," dodal 50-ročný rodák z Kroměříža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dávid Hancko (@davidhancko),

 

Prestupy slovenských hráčov
Počas aktuálneho prestupového obdobia zmenili dres dvaja hráči našej reprezentácie. Ofenzívny stredopoliar Ondrej Duda odišiel z nemeckej Herthy Berlín na hosťovanie do Premier League, konkrétnek k anglickému Norwich City a defenzívny záložník Stanislav Lobotka prestúpil zo španielskej Celty Vigo do talianskeho SSC Neapol. "Teším sa z toho, že Stano Lobotka prestúpil do lepšieho klubu. Myslím si, že dokonca za podmienok, ktoré ho dávajú do pozície už skúseného hráča."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FortunaSK (@fortuna_sk),

 

"Videl som aj prvý duel Ondra Dudu v drese Norwichu, keď bol pri situácii, ktorá potom vyústila do pokutového kopu a oni z toho dali veľmi dôležitý gól v boji o záchranu. Verím, že ešte aj ďalší chlapci z ´nároďáku´ sa niekam posunú, napríklad taký Robo Mak alebo Peťo Pekarík," poznamenal Hapal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Duda (@dudao_10),

 

Problémy v obrane

Lodivoda slovenského reprezentačného "áčka" pred marcovou dodatočnou barážou o postup na tohtoročné ME znepokojuje, že niektorí hráči pravidelne nehrávajú. Trápia ho hlavne kraje obrany. "Na postoch ako je ľavý či pravý kraj obrany máme troška problémy. Veľmi si želám, aby boli chlapci zdraví a hrávali, nech majú v marci zápasovú prax," skonštatoval Pavel Hapal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies