Hapal má pre Weissa odkaz: Nečakaj, že tak skoro odídem!

NETKY.SK • 25 Apríl 2019, 10:40 • 2 min
Hapal má pre Weissa odkaz: Nečakaj, že tak skoro odídem!

BRATISLAVA - Vladimír Weiss ml. koncom minulého roka uviedol, že v národnom tíme pod vedením českého trénera Pavla Hapala nebude reprezentovať. Krídelník katarského klubu Al Gharafa zostal v novembrových dueloch Ligy národov UEFA proti Ukrajine a Česku bez minutáže. A keď sa na ihrisko nedostal ani pri treťom striedaní v súboji v pražskom Edene, zamieril počas stretnutia do šatne.

slovakia

left justify in out

"Za Hapala som skončil, vyjadrím sa v najbližších dňoch," reagoval bývalý hráč Manchestru City, Glasgowa Rangers, Espanyolu Barcelona či Olympiakosu Pireus. Dvadsaťdeväťročnému krídelníkovi sa v Katare aktuálne strelecky darí. Jeho účinkovanie v slovenskom tíme však vždy polarizovalo futbalových fanúšikov a aj napriek viacerým prehreškom a nevypočitateľnému správaniu má na futbalovom zväze akúsi nadštandardnú imunitu. 

 

 

Hapal však podľa najnovších informácií neuzatvoril ani túto kapitolu a k Weissovi sa ešte raz vyjadril:  "Myslím, že reprezentačnú kariéru neukončil, iba ju prerušil. Asi čaká, kým nebude trénerom Hapal a zavolá ho ďalší tréner. Budem sa však snažiť, aby som v tejto funkcii zostal čo najdlhšie. Možno si to Vlado nechá ešte prejsť hlavou a skúsi ma kontaktovať. Som otvorený všetkému, môžeme sa o tom znova pozhovárať. Krok však musí prísť z Vladovej strany. Momentálne to beriem ako uzavretú vec," vyhlásil kormidelník Slovenska. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies