Hapal dostal padáka v deň svojich narodenín! V Sparte pôsobil aj so Slovákom Brunegrafom iba niekoľko mesiacov

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 14:47 • 2 min
Hapal dostal padáka v deň svojich narodenín! V Sparte pôsobil aj so Slovákom Brunegrafom iba niekoľko mesiacov

Praha - Vedenie českého futbalového klubu Sparta Praha odvolalo Pavla Hapala z funkcie hlavného trénera. Bývalému koučovi slovenskej reprezentačnej "dvadsaťjednotky" sa stala osudnou štvrtková prehra českého tímu so srbským Spartakom Suboticou v prvom zápase 2. predkola Európskej ligy UEFA 2018/2019.

slovakia

left justify in out

"Výkony mužstva dlhodobo neboli podľa našich predstáv. Po predvedenej hre a výsledku v Srbsku sme museli túto situáciu riešiť. O dva dni hráme ligový zápas s Jabloncom a o šesť odvetu so Suboticou. V oboch dueloch očakávame úplne odlišný prístup a chceme ich zvládnuť," citoval portál idnes.cz generálneho riaditeľa Sparty Adama Kotalíka.

 

Trénerskú taktovku dočasne prevezme športový riaditeľ "rudých" Zdeněk Ščasný. "Ide o riešenie len na nejaký čas. V každom prípade sa musíme okamžite začať pripravovať," uviedol Ščasný, ktorého najbližším spolupracovníkom bude Radoslav Kováč.

 

Hapal viedol hráčov Sparty od 6. marca, keď nahradil Taliana Andreu Stramaccioniho. Spolu s čerstvo 49-ročným kormidelníkom skončil aj jeho asistent Slovák Oto Brunegraf.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies