Hapal by sa mal stať trénerom reprezentácie do 21 rokov

NETKY.SK • 2 December 2014, 09:01 • 2 min
Hapal by sa mal stať trénerom reprezentácie do 21 rokov

BRATISLAVA - Novým trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov by sa mal stať Pavel Hapal.

slovakia

left justify in out

So súčasným kormidelníkom Senice už rokujú funkcionári Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Tím do 21 rokov doteraz viedol Ivan Galád, ktorému vypršal kontrakt a nový od exekutívy SFZ nedostal. Okrem Hapala boli v hre podľa informácií denníka Plus jeden deň aj Dušan Radolský, Ladislav Hudec, Martin Ševela či Jozef Vukušič. 

 

Hapal už dostal zelenú od svojho zamestnávateľa a zostáva už iba otázkou času, kedy príde k dohode. "Pán Hapal prejavil záujem a oslovili sme aj majiteľa klubu pána Levárskeho, čo sa týka jeho uvoľnenia. V nasledujúcich dňoch sa budú ešte konať ďalšie rokovania,“ prezradil pre denník Plus jeden deň prezident SFZ Ján Kováčik, ktorý dostal spolu s viceprezidentom zväzu Karolom Belaníkom úlohu nájsť trénera do konca roka. 

 

"My sme mu žiadne bariéry nekládli, takže si myslím, že rokuje," povedal v utorok podvečer pre agentúru SITA majiteľ FK Senica Vladimír Levársky. S výberom Hapalovho nástupcu sa nebudú v klube zo Záhoria ponáhľať. "Sezóna sa skončila skôr, máme dosť času. Do úvahy prichádzajú tréneri našich dorasteneckých tímov či jedno meno zo Slovenska," doplnil Levársky. 

 

Štyridsaťpäťročný rodák z Kroměříža Pavel Hapal (nar. 27. júla 1969) pred pôsobením v Senici v minulosti trénoval Opavu, Zlín, Baník Ostrava, Nitru, Mladú Boleslav, Žilinu či Zaglebie Lubin, Bývalý výborný stredopoliar je niekdajší československý i český reprezentant. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies