Hantuchová v júni v Nottinghame

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 17:48 • 2 min
Hantuchová v júni v Nottinghame

NOTTINGHAM - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová prisľúbila organizátorom štart 8. - 14. júna na turnaji WTA International Aegon Open na tráve v britskom Nottinghame. Bude to v týždni po parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros.

slovakia

left justify in out

"Potešila ma možnosť zahrať si na tomto podujatí. Vždy som totiž nadšená, keď sa môžem predstaviť v nových dejiskách, a počula som, že kurty v Nottinghame sú výborné. Rada hrám vo Veľkej Británii. Keď som v roku 2013 triumfovala v Birminghame, fanúšikovia mi preukázali skvelú podporu," citoval Hantuchovú web podujatia. 

 

Práve od štvrtka 32-ročná popradská rodáčka figuruje na 50. priečke vo svetovom rebríčku vo dvojhre, v minulosti bola aj na 5. pozícii. Hantuchová má na konte 7 singlových titulov, tento rok sa už tretí raz v kariére radovala v thajskej Pattayi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona