Hantuchová už neráta so Sofiou, nastal čas na trochu oddychu

NETKY.SK • 22 Október 2013, 15:49 • 2 min
Hantuchová už neráta so Sofiou, nastal čas na trochu oddychu

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová už neráta so svojím štartom na tzv. malých MS WTA pod názvom Garanti Koza Tournament of Champions 29. októbra - 3. novembra v Sofii.

slovakia

left justify in out

"Nastal čas vypnúť a dopriať si trochu oddychu!" uviedla prostredníctvom svojho konta na Facebooku 30-ročná popradská rodáčka Hantuchová, ktorá dlho figurovala nad čiarou v súvislosti so šampionátom v bulharskej metropole, ale minulý týždeň sa jej nepodarilo na Kremeľskom pohári v Moskve zlepšiť si zásadným spôsobom postavenie vo svetovom rebríčku a proti nej zahralo aj až nečakane početné zastúpenie "zbornej" v Sofii namiesto súbežného finále Pohára federácie v talianskom Cagliari: k Jelene Vesninovej sa s takýmito voľbami pridali Maria Kirilenková a Anastasia Pavľučenkovová.

"Ďakujem za podporu počas celej sezóny. Vyskytlo sa v nej veľa nádherných okamihov, ktoré mi pomohli pracovať pred budúcim súťažným ročníkom ešte tvrdšie. Najmä skúsenosť z US Open bola tento rok úžasná!" pripomenula niekdajšia päťka svetového rebríčka Hantuchová, ktorá sa v grandslamovom New Yorku dostala do štvrťfinále.

Momentálne 33. tenistka renkingu Hantuchová si 12. - 16. novembra zahrá na exhibičnom podujatí Necker Cup na súkromnom ostrove britského miliardára Sira Richarda Bransona v Karibiku. Okrem toho sa dá očakávať jej účasť na bratislavskej akcii Tennis Classic, keďže organizátori oznámili Hantuchovej prítomnosť na štvrtkovej prezentačnej tlačovej besede.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies