Hantuchová sa stále cíti ako malé dievčatko z Mečířovej éry

NETKY.SK • 6 August 2015, 17:19 • 2 min
Hantuchová sa stále cíti ako malé dievčatko z Mečířovej éry

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová rok pred začiatkom olympijských hier 2016 v brazílskom Riu de Janeiro dúfa, že si štvrtý raz v kariére zahrá pod piatimi kruhmi, ktoré mali obrovský iniciačný význam v úvode jej aktívnej činnosti a špeciálny vzťah pretrváva dodnes.

slovakia

left justify in out

"Keď Miloš Mečíř v roku 1988 získal zlato, tak sa tento môj sen začal. Mala som 5 rokov a každý deň som snívala, že jedného dňa budem môcť reprezentovať Slovensko na olympijských hrách. Som rada a veľmi vďačná, že už trikrát sa mi tento sen splnil, a hoci som nevyhrala, je to niečo, čo ma motivuje každé ráno vstať a odviesť moju prácu najlepšie, ako viem," uviedla 32-ročná popradská rodáčka Hantuchová prostredníctvom svojej oficiálnej prezentácie na Facebooku. 

 

"Samozrejme, čo sa týka výsledkov, niekedy je to lepšie a niekedy horšie, ale ten pocit vo vnútri je stále ten istý: cítim sa ako to malé dievčatko, čo chcelo byť len a len na dvorci a naháňať žlté loptičky, ako najlepšie vedelo. A asi o tom je život: stále mať v sebe svoje sny a ciele a ísť si za nimi bez ohľadu na to, čo iní povedia. Bez ohľadu na výsledky. Bez ohľadu na čokoľvek - len pre svoje vlastné presvedčenie," napísala spoludržiteľka Fed Cupu 2002 Hantuchová. 

 

"Nikdy by mi nenapadlo, že budem na tie najbližšie olympijské hry čo i len pomýšľať, lebo na začiatku mojej kariéry vyzeral byť rok 2016 dosť ďaleko," aj s tzv. smajlíkom uznala Hantuchová a dodala: "Som veľmi vďačná za to, že môžem byť v pozícii so šancou aspoň zabojovať o účasť v Riu. Urobím všetko, čo bude v mojich silách." 

 

 

 

Niekdajšia päťka svetového rebríčka WTA vo dvojhre aj štvorhre Hantuchová na OH 2004 v Aténach v singli prehrala v 2. kole so Švajčiarkou Patty Schnyderovou, v Pekingu 2008 znova v 2. kole s Dánkou Caroline Wozniackou a v Londýne 2012 v osemfinále opäť so spomenutou severankou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies