Hantuchová sa rozišla s koučom, Tokio asi bez Hingisovej

NETKY.SK • 5 September 2013, 09:46 • 2 min
Hantuchová sa rozišla s koučom, Tokio asi bez Hingisovej

NEW YORK - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová ukončila svoju spoluprácu so španielskym koučom Eduardom Nicolásom. Na turnaji WTA v Tokiu od 22. septembra asi napokon nebude štartovať vo štvorhre so Švajčiarkou Martinou Hingisovou.

slovakia

left justify in out

"Krátko pred turnajom som skončila s trénerom a kvázi som to zobrala do vlastných rúk. Brat mi neskutočne pomohol, pozná ma najlepšie. Bol mi obrovskou oporou, patrí mu velikánska vďaka rovnako ako Svenovi. Mala som tu skvelé podmienky a zázemie, premietlo sa to do výsledkov. Pochopiteľne, určite si budem hľadať trénera, ale teraz som to neriešila," povedala 30-ročná popradská rodáčka pre agentúru SITA po svojej stredajšej prehre 2:6, 3:6 s Bieloruskou Viktoriou Azarenkovou vo štvrťfinále dvojhry na grandslamových US Open v New Yorku. 

Slovenkin realizačný tím na tomto podujatí tvorili kouč Sven Groeneveld (patrí do podporného štábu Adidasu pre zmluvných hráčov), kondičná trénerka Tiffany "Tiffa" Nesfieldová, sparing Mats Merkel a brat Igor. Hantuchová o tom informovala prostredníctvom svojej oficiálnej prezentácie na Facebooku, pripojila aj spoločnú fotografiu. 

Košická rodáčka Hingisová na tlačovej besede počas medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických predznamenala štart s Hantuchovou v debli v japonskej metropole, nemusí to však zostať v platnosti. "S Martinou sme sa teraz rozprávali a momentálne to v súvislosti s tým Tokiom vyzerá skôr na nie, než áno. Ona totiž v tom období má nejaké povinnosti mimo dvorca. Povedala, že mi dá vedieť. V tejto chvíli teda naozaj neviem," povedala D. Hantuchová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies