Hantuchová sa predstaví na Turnaji šampiónov na Bali,dostala voľnú kartu

NETKY.SK • 6 Október 2010, 12:08 • 2 min
Hantuchová sa predstaví na Turnaji šampiónov na Bali,dostala voľnú kartu

Hantuchová sa predstaví na Turnaji šampiónov na Bali,dostala voľnú kartu

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa 4.-7. novembra predstaví na Turnaji šampiónov na indonézskom ostrove Bali. Organizátori zverenke španielskeho trénera Carlosa Cuadrada udelili voľnú kartu rovnako ako ďalšej bývalej hráčke Top 10 Srbke Ane Ivanovičovej.
      Slovensko tak bude mať zastúpenie aj na druhom ročníku podujatia označovaného ako "malé Masters". Vlani na Bali štartovala Magdaléna Rybáriková, ktorá po dvoch prehrách nepostúpila zo základnej skupiny. Hantuchovej organizátori ponúkli voľnú kartu aj v minulom roku, slovenská jednotka ju však napokon neakceptovala argumentujúc únavou po dlhej a náročnej sezóne. Hantuchová má na Bali príjemné spomienky. V roku 2007 postúpila na turnaji WTA v obľúbenom turistickom stredisku až do finále, v ktorom podľahla Američanke Lindsay Davenportovej, v roku 2008 sa dostala do semifinále.
      Podľa riaditeľa turnaja Kevina Liveseyho požiadalo o voľné karty v tomto roku až desať hráčok. "Číňanka Na Li sa napokon kvalifikovala priamo ako víťazka turnaja WTA v Birminghame a zrejme bude nasadenou jednotkou. Voľné karty sme tak udelili Hantuchovej s Ivanovičovou. Ak by niektorá z nich vyhrala jedno z troch zostávajúcich podujatí International Series, voľnú kartu by sme automaticky posunuli ďalšej hráčke," povedal Livesey pre periodikum The Jakarta Post.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies