Hantuchová sa po roku vracia do fedcupového tímu

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 08:35 • 2 min
Hantuchová sa po roku vracia do fedcupového tímu

BRATISLAVA - Tenistka Daniela Hantuchová sa po vyše roku vracia do fedcupového tímu Slovenska a na budúci týždeň v Bratislave (18. a 19. apríla) chce pomôcť k záchrane v II. svetovej skupine Pohára federácie.

slovakia

left justify in out

Momentálne 48. hráčka rebríčka WTA svoju účasť v barážovom zápase proti Švédsku potvrdila podľa denníka SME v rozhovore s kapitánom Matejom Liptákom. Hantuchová hrala naposledy tímovú súťaž vlani vo februári v zápase I. svetovej skupiny s Nemeckom (1:3). Od februárového triumfu na turnaji v Pattayi má zápasovú bilanciu na okruhu WTA dve víťazstvá a štyri prehry.


Definitívna nominácia Slovenska bude známa v stredu popoludní. Kapitán Lipták nemôže počítať so zranenou Dominikou Cibulkovou. Na ďalšie miesta sa mu ponúkajú Magdaléna Rybáriková (49.), Karolína Schmiedlová (67.), Jana Čepelová (122.), Kristína Kučová (126.) a teoreticky aj Kristína Schmiedlová (582.). Informácie zverejnil denník SME.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies