Hantuchová sa na Birmingham pripravuje v Stoke Parku

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 16:03 • 2 min
Hantuchová sa na Birmingham pripravuje v Stoke Parku

BIRMINGHAM - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa budúci týždeň na tráve v anglickom Birminghame pokúsi zopakovať svoj vlaňajší miestny celkový triumf, na zelenom podklade sa už pripravuje v Stoke Parku západne od Londýna.

slovakia

left justify in out

"Konečne tenis na trávičke. Moja obľúbená časť sezóny je tu a už sa teším na budúcotýždňový turnaj. Na Birmingham mám krásne spomienky z minulého roka, získala som v ňom môj prvý titul na tráve. Teraz nastal čas na veľa ťažkého tréningu," uviedol 31-ročná popradská rodáčka prostredníctvom svojej prezentácie na Facebooku. 

 

Hantuchová sa na antukovom grandslamovom Roland Garros v Paríži prebojovala do 3. kola, nestačila v ňom na Nemku Angelique Kerberovú. 

 

Momentálne 31. hráčka svetového rebríčka Hantuchová debutovala v Birminghame v sezóne 1999. Vlani cestou za titulom postupne prekonala Austrálčanku Casey Dellacquovú, domácu Lauru Robsonovú, Francúzku Kristinu Mladenovicovú, Talianku Francescu Schiavoneovú, Američanku Alison Riskeovú a Chorvátku Donnu Vekičovú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona