Hantuchová s Raymondovou neuspeli v semifinále štvorhry v Stanforde

NETKY.SK • 28 Júl 2013, 09:30 • 2 min
Hantuchová s Raymondovou neuspeli v semifinále štvorhry v Stanforde

STANFORD - Ako nasadené trojky prehrali s turnajovými jednotkami americkým párom Raquel Kopsová-Jonesová, Abigail Spearsová za 78 minút v dvoch setoch 5:7 a 2:6.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová s Američankou Lisou Raymondovou neuspeli v semifinále štvorhry na turnaji WTA v kalifornskom Stanforde. Ako nasadené trojky prehrali s turnajovými jednotkami americkým párom Raquel Kopsová-Jonesová, Abigail Spearsová za 78 minút v dvoch setoch 5:7 a 2:6.

V úvodnom dejstve nevyužili náskok 5:3. Na budúci týždeň na podujatí v Carlsbade sa Hantuchová predstaví v debli po boku bývalej svetovej jednotky Švajčiarky Martiny Hingisovej, ktorá sa vracia na kurty po takmer šesťročnej prestávke. Posledný súťažný zápas odohrala terajšia trénerka Rusky Anastasie Pavľučenkovovej v septembri 2007.

štvorhra - semifinále:

Raquel Kopsová-Jonesová, Abigail Spearsová - Daniela HANTUCHOVÁ, Lisa Raymondová (3-SR/USA) 7:5, 6:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies