Hantuchová s Cenou za oddanosť reprezentácii od ITF

NETKY.SK • 11 November 2016, 09:06 • 2 min
Hantuchová s Cenou za oddanosť reprezentácii od ITF

LONDÝN - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová dostane Cenu za oddanosť reprezentácii v Pohári federácie družstiev žien od Medzinárodnej tenisovej federácie. ITF štyri roky po zriadení rovnako prestížneho klubu hráčov v Davisovom pohári tímov mužov oznámila zavedenie tohto honoru aj vo Fed Cupe. Na svojom webe uviedla, že kritériá v podobe účasti na 20 stretnutiach svetovej skupiny alebo 40 dueloch na akejkoľvek úrovni zatiaľ splnilo 129 hráčok.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročnej popradskej rodáčke Hantuchovej už pri jej vizitke na webe MS družstiev ITF pribudlo príslušné čestné označenie. Hrala v 30 stretnutiach SR, z nich 27 malo vo svojom názve slovné spojenie World Group (vrátane World Group II či play-off). V roku 2002 bola členkou tímu, ktorý dosiahol celkový triumf vo Fed Cupe.

Prvých päť Fed Cup Commitment Awards slávnostne udelia túto nedeľu v rámci štrasburského finále Francúzsko - Česko (12. - 13. novembra na tvrdom povrchu v hale Rhenus Arena). Pocty sa dočkajú Nathalie Tauziatová, Gail Benedettiová, Francois Durrová, Mary Pierceová a Petra Kvitová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona