Hantuchová: Roberta hrala lepšie, vyhrala zaslúžene

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 13:58 • 2 min
Hantuchová: Roberta hrala lepšie, vyhrala zaslúžene

MADRID - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová si v Madride - v sezóne 2007 na tvrdom povrchu v hale - zahrala na koncoročnom šampionáte, teraz sa na radovom antukovom podujatí WTA rozlúčila skôr, než sa začal turnajový týždeň. Neobháji vlaňajšie osemfinále.

slovakia

left justify in out

"Gratulácia Roberte. Hrala dnes lepšie a zaslúžene vyhrala. Nikdy nie je príjemné rozlúčiť sa s turnajom takto skoro, ale taký je šport," uviedla prostredníctvom Facebooku 31-ročná popradská rodáčka, ktorá v 1. kole v španielskej metropole v nedeľu podľahla Roberte Vinciovej dvakrát 4:6. Nenadviazala na štvrťfinále z Charlestonu a semifinále v Marrákeši a príliš neprospela svojej ambícii byť medzi nasadenými na parížskom Roland Garros. 

 

Talianka zvýšila v bilancii zo vzájomných duelov na 4:2. Predvlani na tzv. malých MS WTA v Sofii triumfovala 6:1, 6:2. Teraz išlo o premiérový duel na antuke. Hantuchovej rovesníčka Vinciová, členka Top 20, bude v 2. kole čeliť úspešnej zo zápasu Caroline Wozniacka (Dán.-13) - Jekaterina Makarovová (Rus.). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies