Hantuchová: Rada sledujem Svindala, budem držať palce hokejistom

NETKY.SK • 7 Február 2014, 16:56 • 2 min
Hantuchová: Rada sledujem Svindala, budem držať palce hokejistom

BRATISLAVA - "Narodila som sa v horách a milujem lyžovanie. Začala som s ním už ako trojročná, takže je to jediný šport, ktorému sa venujem dlhšie ako tenisu," povedala niekdajšia päťka svetového rebríčka.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová pochádza spod Vysokých Tatier a netají svoj pozitívny vzťah k zimným športom. "Narodila som sa v horách a u nás býva snehu neúrekom! Samozrejme, že milujem lyžovanie. Začala som s ním už ako trojročná, takže je to jediný šport, ktorému sa venujem dlhšie ako tenisu," povedala 30-ročná popradská rodáčka pre internetovú stránku Tenisovej asociácie žien.

"Okrem lyžovania určite budem počas ZOH sledovať najmä hokej. Na Slovensku je odvetvím číslo jeden a všetci budeme našich chlapcom v Soči držať palce," predznamenala niekdajšia päťka svetového rebríčka. 

Hantuchová na výzvu, aby pred zimnými olympijskými hrami prezradila svojho obľúbeného športovca, odvetila: "Rada pozerám výkony Svindala!" 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies