Hantuchová prehrala v osemfinále dvojhry v Rancho Santa Fe

NETKY.SK • 24 Február 2017, 07:41 • 2 min
Hantuchová prehrala v osemfinále dvojhry v Rancho Santa Fe

RANCHO SANTA FE - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová prehrala za 115 minút 6:7 (3), 1:6 so 17-ročnou ľavorukou domácou jednotkou podujatia a zároveň nedávnou líderkou juniorského tzv. kombinovaného hodnotenia Kaylou Dayovou (181. v renkingu WTA) v stretnutí štvrtkového osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji ITF Morgan Run Women´s Open v americkom Rancho Santa Fe v Kalifornii (dotácia 25 000 USD, tvrdý povrch vonku).

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná niekdajšia členka Top 5 Hantuchová hrala na podujatí pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie prvý raz od prelomu mája a júna 2016, vtedy bola v osemfinále "50-ky" na tráve v britskom Eastbourne.

Momentálne 244. hráčka systému Hantuchová v stredu (dokonalých 6:0, 6:0 proti brazílskej kvalifikantke Luise Stefaniovej) hrala prvý raz od 12. februára, keď zdolala domácu Saru Erraniovú suverénne 6:2, 6:0 na antuke v hale PalaGalassi vo Forli v rámci stretnutia Taliansko - Slovensko v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie reprezentačných družstiev žien. Hostky napokon zvíťazili 3:2. Popradská rodáčka Hantuchová sa medzičasom predstavila na exhibičnom podujatí v Camana Bay na Kajmaních ostrovoch s Američanmi Chris Evertovou, Johnom McEnroom a Jimom Courierom. Na oficiálnej individuálnej úrovni to v 1. kole v Rancho Santa Fe bol jej premiérový duel od 12. januára, keď hneď na úvod kvalifikácie Australian Open podľahla Ruske Natalii Vichľancevovej 1:6, 3:6.

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):
Kayla Dayová (USA-1) - Daniela Hantuchová (SR) 7:6 (3), 6:1 za 115 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona