Hantuchová prehrala v 1. kole turnaja WTA v Stanforde s Peerovou

NETKY.SK • 28 Júl 2010, 07:17 • 2 min
Hantuchová prehrala v 1. kole turnaja WTA v Stanforde s Peerovou

Hantuchová prehrala v 1. kole turnaja WTA v Stanforde s Peerovou - Tenis Slovenská tenistka Daniela Hantuchová neobháji vlaňajšie štvrťfinále na turnaji WTA v kalifornskom Stanforde (dotácia 700.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová neobháji vlaňajšie štvrťfinále na turnaji WTA v kalifornskom Stanforde (dotácia 700.000 dolárov). Na úvodnom podujatí americkej série v 1. kole dvojhry napriek skvelému úvodu prehrala s piatou nasadenou Izraelčankou Šahar Peerovou po takmer dvojhodinovej bitke v troch setoch 6:0, 4:6 a 3:6.
      V úvodnom dejstve Hantuchová kvalitne podávala i returnovala a Peerovej uštedrila "kanára". Izraelčanka sa však v ďalších minútach zmobilizovala a podarilo sa jej otočiť nepriaznivý vývoj. Peerová nadviazala na triumf nad Hantuchovou z vlaňajšieho turnaja v Luxemburgu a vyrovnala vzájomnú bilanciu na 2:2. Slovenská jednotka si odnáša zo Stanfordu prémiu 4580 dolárov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona