Hantuchová postúpila už do štvrťfinále dvojhry na turnaji v Birminghame

NETKY.SK • 10 Jún 2011, 10:06 • 2 min
Hantuchová postúpila už do štvrťfinále dvojhry na turnaji v Birminghame

Hantuchová postúpila už do štvrťfinále dvojhry na turnaji v Birminghame

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA na tráve v anglickom Birminghame (dotácia 220.000 USD). V osemfinále si ako nasadená štvorka poradila s Ruskou Allou Kudriavcevovou za 74 minút v dvoch setoch 6:4 a 6:2.
      V dueli o postup do semifinále nastúpi Hantuchová v piatok proti víťazke súboja medzi Francúzkou Aravane Rezaiovou a Američankou Alison Riskeovou. V Birminghame má už teraz istú prémiu 5000 amerických dolárov a 70 bodov do svetového rebríčka WTA. Pre zverenku trénera Mateja Liptáka je turnaj AEGON Classic súčasťou prípravy na prestížny Wimbledon.
      Hantuchová v zápase s Kudriavcevovou rovnako ako v dueli 2. kola proti Rumunke Sorane Cirsteovej ťažila z kvalitného servisu. O osude prvého setu rozhodol hneď úvodný gem, v ktorom Hantuchová prelomila podanie Rusky. V druhom dejstve si Slovenka po dvoch brejkoch vybudovala náskok 4:0 a v ôsmom geme premenila pri vlastnom podaní hneď prvý mečbal. Víťazka turnaja v thajskej Pattayi upravila vzájomnú bilanciu s Kudriavcevovou na 2:0, v apríli ju zdolala tiež v dvoch setoch na zelenej antuke v americkom Charlestone.
      
      dvojhra - osemfinále:
      Daniela HANTUCHOVÁ (4-SR) - Alla Kudriavcevová (Rus.) 6:4, 6:2

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies