Hantuchová postúpila suverénne do osemfinále dvojhry v Charlestone

NETKY.SK • 7 Apríl 2011, 07:15 • 2 min
Hantuchová postúpila suverénne do osemfinále dvojhry v Charlestone

Hantuchová postúpila suverénne do osemfinále dvojhry v Charlestone - Tenis Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na turnaji WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone (dotácia 721. 000 dolárov).

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na turnaji WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone (dotácia 721.000 dolárov). Zverenka trénera Mateja Liptáka v 2. kole ako nasadená desiatka deklasovala Rusku Jevgeniju Rodinovú za 64 minút 6:0 a 6:1. V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi vo štvrtok proti Američanke Christine McHaleovej.
      Hantuchová vlani v Charlestone postúpila až do semifinále, v ktorom prehrala s neskoršou šampiónkou Austrálčankou Samanthou Stosurovou. Teraz prišla do Južnej Karolíny ovenčená deblovým titulom z Miami, kde v nedeľu triumfovala po boku Poľky Agnieszky Radwanskej. Vďaka postupu medzi elitnú šestnástku na úvodnom antukovom turnaji sezóny má už istú prémiu 7850 dolárov a 60 bodov do svetového rebríčka WTA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies