Hantuchová pochválila seba aj trénera Rodrígueza

NETKY.SK • 5 Január 2015, 15:37 • 2 min
Hantuchová pochválila seba aj trénera Rodrígueza

AUCKLAND - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová začala rok 2015 triumfom nad Taliankou Sarou Erraniovou na turnaji ASB Classic v Aucklande 6:3, 6:2.

slovakia

left justify in out

Sedemnástu sezónu na hlavnom okruhu WTA odštartovala 31-ročná popradská rodáčka lepšie, ako si sama predstavovala.

"Vďačím za to kvalitnej predsezónnej príprave. Sama som si už potrebovala overiť, ako na tom som, a dopadlo to dobre. Bola som zo seba milo prekvapená. Všetko mi fungovalo,“ uviedla Hantuchová v rozhovore pre novozélandský server Festivaloftennis. Svoj dobrý výkon na dvorci proti nasadenej dvojke a svetovej štrnástke Erraniovej doplnila ďalším komentárom: 

 

"Cítila som, že sa dobre pohybujem a po technickej stránke hrám údery, na ktorých sme pracovali spoločne s Carlosom. Proti súperke ako je Sara, ktorá je veľká bojovníčka, som musela byť extrémne sústredená na každú výmenu, lebo ona je dobrá v otáčaní zápasov." 

 

Na otázku, koľko toho počas krátkej zimnej prestávky natrénovala, odpovedala aktuálna slovenská štvorka, že veľa. "Bola som tri týždne v Číne, kde som začala spoluprácu s Carlosom Rodríguezom. Hrala som exhibičnú súťaž miešaných družstiev IPTL v Indii, bola som aj v Dubaji. Veľa som sa nacestovala, ale zároveň zažila aj veľa zábavy,“ uviedla Hantuchová, bývalá päťka a súčasná 62. hráčka svetového rebríčka. 

 

Hantuchová ukončila minulú sezónu o čosi skôr pre zranenie, preto mala viac času na kvalitnú prípravu. "Keď som začala s naháňaním kondície, bola som čerstvá a pripravená. Carlos Rodríguez je úžasný tréner. Som na okruhu 15 rokov, ale takého som predtým nezažila,“ pochválila svojho nového trénera, ktorý nedávno dostal Číňanku Na Li takmer na vrchol ženského rebríčka. 

 

V druhom kole v Aucklande čaká na Hantuchovú postupujúca z taliansko-poľského duelu Francesca Schiavoneová - Urszula Radwanská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona