Hantuchová po úspešnom vstupe do turnaja v Ríme spokojná

NETKY.SK • 10 Máj 2011, 07:07 • 2 min
Hantuchová po úspešnom vstupe do turnaja v Ríme spokojná

Hantuchová po úspešnom vstupe do turnaja v Ríme spokojná

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová postúpila na turnaji WTA v Ríme do 2. kola, keď v úvodnom súboji zdolala Bulharku Cvetanu Pironkovú v dvoch setoch 6:4, 6:2. Zverenka trénera Mateja Liptáka sa v boji o postup do osemfinále stretne s víťazkou duelu medzi Estónkou Kaiou Kanepiovou a Taliankou Rominou Oprandiovou.
      Hantuchová po úspešnom vstupe do turnaja v Ríme netajila spokojnosť. "Zápas proti Cvetane nebol jednoduchý, s predvedeným výkonom som však veľmi spokojná. Od prvej do poslednej loptičky som hrala maximálne koncentrovane, bez nejakých výkyvov. Turnaj v Ríme má vždy pre mňa osobitné čaro, pretože toto mesto jednoducho milujem a vždy sa sem rada vraciam. Rada by som sa jedného dňa v Ríme usadila a žila tam," povedala na svojej oficiálnej webovej stránke Hantuchová, ktorá v roku 2007 postúpila vo Foro Italico až do semifinále. .
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona