Hantuchová odvrátila mečbal a postúpila do 2. kola turnaja v Cincinnati

NETKY.SK • 15 August 2012, 06:04 • 2 min
Hantuchová odvrátila mečbal a postúpila do 2. kola turnaja v Cincinnati

Hantuchová odvrátila mečbal a postúpila do 2. kola turnaja v Cincinnati - Tenis Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa rovnako ako jej krajanka Dominika Cibulková prebojovala do 2.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa rovnako ako jej krajanka Dominika Cibulková prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v americkom Cincinnati. V úvodnom kole si poradila po vyše dvaapolhodinovej trojsetovej bitke s Číňankou Ťie Čeng 2:6, 7:6 (1) a 6:3. V druhom dejstve odvrátila za stavu 4:5 mečbal.
      Hantuchová, ktorá otočila z 2:6 a 1:3, upravila vzájomnú bilanciu so semifinalistkou Australian Open z roku 2010 už na 6:0 vo svoj prospech. V dueli o postup do osemfinále nastúpi v stredu proti finalistke Roland Garros Talianke Sare Erraniovej. Hantuchová má v Ohiu už istú prémiu 11.300 dolárov a 70 bodov do svetového rebríčka WTA. 

      dvojhra - 1. kolo:      
      Daniela HANTUCHOVÁ (SR) - Ťie Čeng (Čína) 2:6, 7:6 (1), 6:3

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies