Hantuchová na jeseň v Tokiu, Pekingu, Linzi a Moskve

NETKY.SK • 6 September 2013, 09:44 • 2 min
Hantuchová na jeseň v Tokiu, Pekingu, Linzi a Moskve

NEW YORK - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová od 22. septembra do konca tejto sezóny ešte bude štartovať na štyroch radových turnajoch WTA, s veľkou pravdepodobnosťou jej pribudne aj "výberový" piaty.

slovakia

left justify in out

"Tokio, ak sa dostanem do hlavnej súťaže, ďalej Peking, Linz a Moskva," špecifikovala svoj program 30-ročná popradská rodáčka na tlačovej besede po stredajšej prehre 2:6, 3:6 s Bieloruskou Viktoriou Azarenkovou vo štvrťfinále na grandslamových US Open v New Yorku. 

Hantuchová sa v najbližšom vydaní svetového rebríčka posunie z terajšej 48. minimálne na 31. pozíciu. V lokalite Flushing Meadows veľmi výrazne posilnila svoje vyhliadky získať jednu zo šiestich miesteniek na tzv. malé MS WTA pod názvom Qatar Airways Tournament of Champions v bulharskej Sofii (29. októbra - 3. novembra) pre renkingovo najvyššie postavené šampiónky z tohtoročných podujatí so štatútom International. Na turnaji takého typu triumfovala v júni na tráve v anglickom Birminghame. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies