Hantuchová kúpila mame Jaguára, uvažuje o tetovaní

NETKY.SK • 10 Február 2011, 13:06 • 2 min
Hantuchová kúpila mame Jaguára, uvažuje o tetovaní

Hantuchová kúpila mame Jaguára, uvažuje o tetovaní

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová prezradila pre britský denník The Telegraph, že svojej mame kúpila na narodeniny automobil Jaguár.
      "Kúpila som mame k narodeninám auto. Súhlasila som s kúpou za päť sekúnd. Ide o strieborný Jaguár," uviedla Hantuchová, ktorá ďalej prezradila, že uvažuje o skrášlení svojho tela tetovaním: "Zatiaľ o tom len uvažujem, ešte nie som rozhodnutá. Musím nájsť niečo zmysluplné, nejaký čínsky znak, alebo uvažujem o delfínovi. To je moje obľúbené zviera."
      Atraktívna tenistka v netradičnom rozhovore priznala, že videohry  vrátane tých tenisových, nie sú jej silnou stránkou. "Raz som to skúsila a nešlo mi to. Hrala som za Rogera Federera a prekvapujúco som prehrala," uviedla s úsmevom slovenská kráska.
      Naopak, Hantuchová dúfa, že jej to na kurte pôjde lepšie v realite. "Určite by som sa chcela zlepšiť. Mojim veľkým cieľom do budúcnosti je olympiáda v Londýne v roku 2012," uzavrela.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies