Hantuchová: Dnes už niet ľahkých súperiek

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 13:50 • 2 min
Hantuchová: Dnes už niet ľahkých súperiek

BRATISLAVA - Slovenská rekordérka v Pohári federácie tenisových reprezentačných družstiev žien Daniela Hantuchová sa pousmiala, keď na utorňajšej prezentačnej tlačovej besede domáceho tímu pred víkendovým bratislavským stretnutím so Švédkami v play-off o II. svetovú skupinu ročníka 2016 padli slová o papierovo jasnej záležitosti. Hostky nemajú v kádri žiadnu členku Top 200.

slovakia

left justify in out

"Je úplne jedno, kto stojí na opačnej strane dvorca. Musíme sa sústrediť na vlastnú hru a dostať sa na tréningoch do čo najlepšej formy. Samozrejme, že informácia o absencii Johanny Larssonovej zarezonovala, ale nesmieme nič podceniť. V dnešnom tenise nie sú ľahké súperky. Všetky treba brať rovnako a pripraviť sa najkvalitnejšie, ako vieme," zdôraznila čoskoro 32-ročná niekdajšia päťka renkingu Hantuchová (nar. 23. apríla 1983 v Poprade) a dodala: "Vôbec nezáleží na tom, či hrám v pozícii jednotky alebo dvojky. V prvom rade sa vždy usilujem odovzdať tímu maximum, aby sme v nedeľu mohli oslavovať víťazstvo."

 

Spoludržiteľka Fed Cupu 2002 debutovala v tejto súťaži už v roku 1999, absolvovala 28 stretnutí SR, má zápasovú bilanciu 35:19 a naozaj dostatok skúseností, antukový dvorec v Aegon aréne NTC ju však príjemne prekvapil. "V pondelok som ho otestovala za všetky hráčky. Dala som si na ňom 4,5 hodiny..." podotkla Hantuchová a pokračovala: "Kurt je naozaj výborný. Väčšinou to býva tak, že v prvé dni sa ešte nájdu nejaké nedostatky. Tentoraz však je dvorec super už od začiatku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona