Hantuchová budúci týždeň s voľnou kartou v Hobarte

NETKY.SK • 8 Január 2015, 10:48 • 2 min
Hantuchová budúci týždeň s voľnou kartou v Hobarte

HOBART - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová dostala voľnú kartu na štart v budúcotýždňovej hlavnej súťaži dvojhry na turnaji WTA International na tvrdom povrchu v tasmánskom Hobarte.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka podujatia, na ktorom bude 31-ročná popradská rodáčka debutovať. "Sme nadšení z toho, že ju budeme môcť u nás privítať. Jej hviezdna reputácia je príspevkom k celkovo silnému obsadeniu. Daniela je obľúbenkyňou fanúšikov po celom svete a som si istý, že rovnako to bude u nás medzi mlaďou aj staršími ročníkmi," vyhlásil riaditeľ turnaja v Domain Tennis Centre Mark Handley.

 

Zverenkyňa Carlosa Rodrígueza a Johna Laffnieho-De Jagera Hantuchová, 62. v renkingu, tento týždeň bola v osemfinále v novozélandskom Aucklande, v stredu v ňom prehrala s Poľkou Urszulou Radwanskou. Do Hobartu smerujú napríklad aj domáca univerzálka Casey Dellacquová, americká grandslamová semifinalistka Sloane Stephensová, vlaňajšia miestna finalistka Klára Koukalová z ČR či šampiónka z edície 2012, Nemka Mona Barthelová. 

 

Zo Sloveniek si v Hobarte okrem Hantuchovej zahrajú aj Magdaléna Rybáriková a Jana Čepelová. Dominika Cibulková sa predstaví v Sydney, kde sú v kvalifikácii Karolína Schmiedlová a Kristína Kučová (v 1. kole ich čaká derby). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona