Hanlon mlčí o budúcnosti a upriamuje pozornosť na hráčov

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 10:17 • 2 min
Hanlon mlčí o budúcnosti a upriamuje pozornosť na hráčov

MINSK - Tréner bieloruskej hokejovej reprezentácie Glen Hanlon nekomentuje špekulácie o svojej budúcnosti a odchode na lavičku národného tímu Švajčiarska, kde by mohol nahradiť Seana Simpsona.

slovakia

left justify in out

Pod vedením Hanlona skončili Bielorusi na majstrovstvách sveta 2014 v Minsku na 7. mieste, keď vo štvrtkovom štvrťfinále prehrali so Švédmi po dráme a boji tesne 2:3. Hanlon sa snažil aj po poslednom súboji na turnaji upriamiť pozornosť na mužstvo a nie na svoju osobu.

 

"Či ostanem v pozícii trénera národného mužstva? Venujme v túto neskorú hodinu pozornosť hráčom," povedal vo štvrtok večer na pozápasovej tlačovej besede Hanlon a doplnil: "Nechcel by som, aby rozvoj tohto tímu bol spájaný iba so mnou. Dôležité bolo vštepiť mu útočný štýl hry. Tréneri majú nielen povinnosť vyhrávať, ale aj baviť divákov. Od začiatku sme mali plán, ako ponúknuť fanúšikom niečo, na čo budú veľmi hrdí. Myslím si, že sa nám to podarilo." 

 

O Hanlonovom príchode k švajčiarskej reprezentácii informovali viaceré tamojšie médiá. Simpson už pred šampionátom, na ktorom sa jeho zverencom nepodarilo obhájiť striebro z vlaňajška a skončili na 10. priečke, oznámil, že pri mužstve končí a odchádza do klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Lokomotiv Jaroslavľ. Hanlon v minulosti v období od marca 2010 do mája 2011 viedol aj reprezentáciu Slovenska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona