Handzuš začne v Banskej Bystrici, potrebuje zápasovú prax

NETKY.SK • 4 September 2015, 13:01 • 2 min
Handzuš začne v Banskej Bystrici, potrebuje zápasovú prax

BANSKÁ BYSTRICA - Michal Handzuš odštartuje hokejový ročník 2015/2016 v drese vicemajstrovskej Banskej Bystrice.

slovakia

left justify in out

"Sám sa chcem otestovať, ako sa budem cítiť. Potom uvidím, či zostanem doma alebo pôjdem niekam inam," uviedol pre agentúru SITA 38-ročný stredný útočník, ktorý "baranom" významnou mierou pomohol k zisku strieborných medailí v uplynulej sezóne. Prezradil, že v lete nemal veľa ponúk. "Niečo bolo možno z Česka, ale ani som veľmi nehľadal. Zo zdravotnej stránky sa cítim veľmi dobre. Veľa a dlho som trénoval, potrebujem sa však už dostať do zápasovej kondície," poznamenal Handzuš, ktorý nenastúpil v banskobystrickom drese na nijaký prípravný duel.


Zverenci Vladimíra Országha odštartujú nový ročník Tipsport ligy 2015/2016 domácim vystúpením 10. septembra o 20.00 h proti bronzovým Nitranom. "Myslím si, že naše mužstvo vyzerá veľmi dobre. V porovnaní s minulou sezónou sa síce pomenilo veľa chalanov, ale noví sa ukazujú v dobrom svetle. Znova budeme mať vysoké ambície," doplnil so Chicagom víťaz Stanleyho pohára 2013.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona