Handzuš vynechal štvrtkový tréning

NETKY.SK • 4 Október 2013, 10:35 • 2 min
Handzuš vynechal štvrtkový tréning

CHICAGO - Slovenský hokejista Michal Handzuš vynechal štvrtkový tréning Chicaga Blackhawks, v piatok by sa však mal vrátiť na ľad a v sobotu nastúpiť na súboj s Tampou Bay.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom tréner Joel Quenneville. Chicago vstúpilo úspešne do novej sezóny NHL, keď v domácom prostredí zdolalo Washington. Po utorňajšom zápase dostali hráči jeden deň voľno a vo štvrtok začali opäť s tréningami. Handzuš, ktorý si ešte počas kempu doliečoval zranenia zo záveru minulej sezóny, dostal ešte deň voľna navyše.

"Radšej by sme hrali, ale program je stanovený a musíme sa mu prispôsobiť. Máme síce dostatok času na tréningy, ale hráči vždy radšej nastupujú na stretnutia. Najmä v úvode sezóny sa chcete dostať do zápasového rytmu," povedal útočník Patrick Kane. NHL sa pomaly rozbieha, postupne sa zápasový kolotoč rozkrúti naplno. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies