Handzuš si otvoril svoj bodový účet v NHL

NETKY.SK • 6 Február 2013, 08:03 • 2 min
Handzuš si otvoril svoj bodový účet v NHL

Handzuš si otvoril svoj bodový účet v NHL - Hokej Návrat do NHL zaznamenal Tomáš Tatar v drese Detroitu. Gáborík vyslal päť striel a mal dva mínusové body.

slovakia

left justify in out

img

Návrat do NHL zaznamenal Tomáš Tatar v drese Detroitu. Gáborík vyslal päť striel a mal dva mínusové body.

Slovenský hokejový útočník Michal Handzuš si v zámorskej NHL v noci na stredu otvoril svoj bodový účet. Po tom, čo dvakrát rozhodol o výhre San Jose v nájazdoch, si tentoraz v súboji s Chicagom pripísal na svoje konto prvé dva body (1+1), tie však nestačili, a v priamom súboji o líderskú pozíciu v Západnej konferencii s Chicagom "žraloci" prehrali 3:5.

Návrat do NHL zaznamenal Tomáš Tatar v drese Detroitu, ale na domácom ľade mu ho znepríjemnilo mužstvo Calgary, ktoré zvíťazilo 4:1. Tatar strávil na ľade 12:42 minút, súperovho brankára ohrozil troma strelami, na trestnej lavici si odsedel dve minúty a zaznamenal jednu mínusku. Vicemajster sveta z Helsínk 2012 mal v NHL na svojom konte doteraz deväť štartov (1+0) v sezóne 2010/11. V nasledujúcom šancu nedostal a aj tento ročník odštartoval na farme a s 39 bodmi (19+20) je druhým najproduktívnejším hráčom Grand Rapids. 

Nedarilo sa ani NY Rangers, ktorí ťahali za kratší koniec v súboji s New Jersey, ktorému podľahli na jeho ľade 1:3. Útočník jazdcov Marián Gáborík odohral vyše 23 minút, vyslal päť striel a mal dva mínusové body.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona