Handzuš sa okrem návratu na ľad venuje aj charite

NETKY.SK • 19 November 2014, 17:42 • 2 min
Handzuš sa okrem návratu na ľad venuje aj charite

BANSKÁ BYSTRICA - Slovenský hokejový reprezentant Michal Handzuš popri návrate na ľadové plochy pripravil aj charitatívnu akciu na pomoc organizácie Rozžiarme detské tváre.

slovakia

left justify in out

Je ňou dražba večere so skúseným 37-ročným centrom, ktorej výťažok poputuje na zabezpečenie trojdňového výletu pre rodiny s detskými onkologickými pacientmi. "Rozhodol som sa prijať výzvu do dražby, pretože to je to najmenej, čo môžem urobiť, aby som pomohol získať finančné prostriedky na výlet pre deti aj s ich rodinami. Spoločnými silami môžeme pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú,“ uviedol Michal Handzuš pre hokejportal.net, na ktorom bude prebiehať spomenutá dražba od 20. do 24 novembra.

 

Charitatívna organizácia Rozžiarme detské tváre už vlani organizovala rodinný výlet v príjemnom prostredí Kysúc vďaka sponzorským príspevkom zo strany úspešných slovenských športovcov. "Rodičia spolu s deťmi boli nadšení, že mohli stráviť pár dní so svojimi známymi z onkológie aj mimo nemocničných priestorov. Deti boli spokojnejšie aj preto, že sme na výlet nevzali len jedného rodiča, ale obidvoch a mohli si so sebou vziať aj súrodenca. Práve veľmi pozitívna atmosféra a spätná väzba bola podnetom k tomu, aby sme takéto výlety pripravili minimálne dvakrát ročne," vyjadrila sa manažérka projektu Michaela Urbanová. 

 

Michal Handzuš je známy tým, že podporuje charitatívne projekty. Vždy s ochotou pomáha tým, ktorí to potrebujú. Aj preto prijal túto výzvu a navečeria sa s jedným z fanúšikov. "Budem veľmi rád, ak sa priaznivci zapoja do tejto dražby a využijú možnosť večere so mnou, aby sme spoločnými silami rozžiarili detské tváre a urobili radosť malým bojovníkom z onkológie,“ vyzval slovenský hokejový reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies