Handzuš rozhodol o víťazstve San Jose

NETKY.SK • 1 Február 2013, 08:01 • 2 min
Handzuš rozhodol o víťazstve San Jose

Handzuš rozhodol o víťazstve San Jose - Hokej Dvomi bodmi (1+1) prispel slovenský útočník Tomáš Kopecký v zámorskej NHL v noci na piatok k výhre Floridy nad Winnipegom 6 3. Svoje bodové konto v rozbiehajúcom sa novom ročníku si tak po siedmich zápasoch na

slovakia

left justify in out

img

Dvomi bodmi (1+1) prispel slovenský útočník Tomáš Kopecký v zámorskej NHL v noci na piatok k výhre Floridy nad Winnipegom 6:3. Svoje bodové konto v rozbiehajúcom sa novom ročníku si tak po siedmich zápasoch navŕšil na štyri body (2+2).

St. Louis vyhral v Columbuse hladko 4:1, v jeho bránke ale tentoraz nestál slovenský brankár Jaroslav Halák. Boston doma zakopol a v súboji bohatom na góly podľahol Buffalu 4:7. 

San Jose doma zvíťazil až po nájazdoch nad Edmontonom 3:2 a rozhodujúci opäť premenil Slovák Michal Handzuš. Nájazdy rozhodli aj v zápase Los Angeles - Nashville a z výhry 2:1 sa po nich tešili hostia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies