Handzuš očakáva, že stihne tréningový kemp Chicaga Blakchawks

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 08:22 • 2 min
Handzuš očakáva, že stihne tréningový kemp Chicaga Blakchawks

CHICAGO - Napriek dvom absolvovaným operáciám kolena a zápästia slovenský hokejista Michal Handzuš očakáva, že sa zapojí sa do tréningového kempu Chicaga Blackhawks. Informovali o tom zámorské média.

slovakia

left justify in out

"Mal som dve operácie, ale uzdravujem sa a pomaly to ubieha," povedal Handzuš pre portál ESPNChicago.com. "Práve teraz ešte so zápästím nemôžem robiť všetky pohyby. Mám to v sadre. Po štyroch týždňoch začnem s postupným zaťažovaním. Trošku sa to vlečie. Moje koleno je na tom dosť dobre a prebieha fáza rehabilitácie."

Handzuš si vyžiadal víťaz Staneyho pohára na záver prestupového termínu zo San Jose Sharks, kde sa mu príliš nedarilo. Po prestupe však ožil a v 23 stretnutiach play off zaznamenal 3 góly a 8 asistencií, pričom ako center sa prepracoval do druhého útoku. Finálovú sériu proti Bostonu Bruins hral údajne už so zlomeným zápästím.

Pre 36-ročného Handzuša bolo sladkou odmenou, že s ním jastrabi podpísali 5. júla ročný kontrakt. "Vyhrali sme Stanley Cup spoločne," uviedol odchovanec Banskej Bystrice. "Uplynuli len tri mesiace od apríla, keď ma vytrejdovali, ale keď s partiou chlapcov hráte v playoff a napokon vyhráte, tak sa s ostatnými skutočne zblížite a nechce sa vám odísť. Navyše, aj v tejto sezóne sa črtá silný tím. Budeme mať ďalšiu šancu vyhrať znovu pohára. Každý sa snaží, aby mal čo najlepšiu pozíciu, pre mňa nebolo ťažké rozhodnutie zotrvať v tomto klube."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona