Handzuš nehral pre zranenie, Chicago nezískalo ani bod

NETKY.SK • 23 Apríl 2013, 10:59 • 2 min
Handzuš nehral pre zranenie, Chicago nezískalo ani bod

VANCOUVER - Pondelkový duel zámorskej hokejovej NHL na ľade kanadského Vancouveru vynechal skúsený slovenský útočník Michal Handzuš zo Chicaga. Tridsaťšesťročný center absentoval v zostave Blackhawks pre bližšie nešpecifikované zranenie.

slovakia

left justify in out

Banskobystričan vynechal vôbec prvý duel od svojho príchodu do organizácie "jastrabov". V doterajších deviatich zápasoch za Chicago strelil jeden gól a pridal aj dve asistencie, na konto mu pribudli aj tri "plusky", štyri trestné minúty a deväť striel. V zostave s Handzušom Blackhawks ešte ani raz neodchádzali zo stretnutia bez bodu, pripísali si sedem víťazstiev a dve prehry po predĺžení. Zdravotná indispozícia slovenského útočníka priniesla prehru 1:3 vo Vancouveri.

Chicago je už tri zápasy pred koncom skrátenej základnej časti istým víťazom Západnej konferencie a je veľmi blízko zisku Prezidentskej trofeje pre najlepší tím v dlhodobej súťaži, keď má stále o tri body viac ako Pittsburgh.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona