Handzuš dostal ďalšie privilégium: Vystúpil z lietadla s trofejou nad hlavou!

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 11:00 • 2 min
Handzuš dostal ďalšie privilégium: Vystúpil z lietadla s trofejou nad hlavou!

CHICAGO - Chicago bolo v noci z pondelka na utorok na nohách, mesto oslavovalo zisk Stanleyho pohára.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia zaplavili ulice mesta, bary a reštaurácie. Hráči Blackhawks prileteli s trofejou domov v utorok ráno krátko pred štvrtou. Lietadlo privítala tradičná slávobrána, kropila ho voda z pristavených áut hasičov a po pristáti sprevádzala policajná kolóna. Ako prvý z hráčov vystúpil z lietadla po dvojhodinovom lete z Bostonu na letisko O´Hare Michal Handzuš, ktorý niesol aj Stanleyho pohár. Po vystúpení z lietadla ho niekoľkokrát zdvihol nad hlavu. Za ním išiel zástup rozradostených spoluhráčov. Prvá zastávka celého tímu bola v reštaurácii v Rosemonte, kde oslavovali hráči aj v roku 2010. Pred reštauráciou bolo viac ako tisíc fanúšikov. Ďalšou zastávkou bol podľa miestnych médií bar Scout. Následne Stanleyho pohár previezli do haly United Center.

Vedenie mesta už medzičasom oznámilo aj termín oficiálnych osláv. Slávnostná jazda mestom sa uskutoční v piatok okolo poludnia. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona