Handzušov 12.gól, Gáborík 0+1, obaja Slováci v hre, San Jose víťazom divízie

NETKY.SK • 5 Apríl 2011, 07:03 • 2 min
Handzušov 12.gól, Gáborík 0+1, obaja Slováci v hre, San Jose víťazom divízie

Handzušov 12.gól, Gáborík 0+1, obaja Slováci v hre, San Jose víťazom divízie

slovakia

left justify in out

img

Marián Gáborík sa podielal svojou 25. asistenciou v sezóne na víťazstve New Yorku Rangers nad Bostonom Bruins 5:3. Jazdci tak naďalej živia šancu na postup do play off, pretože vo Východnej konferencii predstihli Carolinu a figurujú na siedmom mieste. Gáborík patril k najaktívnejším hráčom s piatimi strelami, pričom do tabuľky pravdy si zapísal dva plusové body. Slovenský obranca medveďov Zdeno Chára mal tentoraz len jeden mínusový bod.

Štyri dni po tom, čo si hokejisti San Jose Sharks zabezpečili po siedmy raz v rade postup do play off, vyhrali nad Los Angelese Kings 6:1 a stali sa víťazmi Pacifickej divízii. Žraloci majú tri kolá pred koncom na čele divízie 103 bodov a v Západnej konferencii sa dostali o bod pred Detroit Red Wings. Slovenský center Michal Handzuš dal bekhendovou strelou jediný gól LA Kings a do čierneho sa trafil po 12. krát v sezóne. Králi sú napriek prehre blízko postupu do vraďovacej fázy súťaže.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies