Handlovčanka napadla svojho druha. vyhrážala sa mu zabitím

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 13:37 • 2 min
Handlovčanka napadla svojho druha. vyhrážala sa mu zabitím

HANDLOVÁ - Poverený policajt z Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) v Handlovej obvinil v stredu 12. marca z prečinu nebezpečného vyhrážania 47-ročnú Handlovčanku.

slovakia

left justify in out

Obvinená v utorok (11.3.) v popoludňajších hodinách po predchádzajúcej hádke v obývačke fyzicky napadla svojho o 20 rokov staršieho druha a vyhrážala sa mu zabitím. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne Elena Antalová. 
      

"Žena svojho druha najskôr udrela päsťou do chrbta a hlavy. Potom na neho začala kričať, že ho zabije vo vlastnom byte. Starý pán zo strachu zavolal na políciu, handlovská policajná hliadka bola na mieste do necelých desiatich minút. Agresívna žena útočila na svojho druha aj pred policajtmi a taktiež sa pred nimi svojmu druhovi vyhrážala zabitím. Poškodený mal strach, že by jeho družka mohla svoje vyhrážky aj splniť. Policajti napokon ženu v zmysle zákona za pomoci hmatov a chvatov spacifikovali," priblížila Antalová.
      

Ako doplnila, obvinenej v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies