Handlovčan neoprávnene vnikol do bytu a napadol jeho majiteľa, zodpovie sa polícii

NETKY.SK • 12 Október 2015, 11:17 • 2 min
Handlovčan neoprávnene vnikol do bytu a napadol jeho majiteľa, zodpovie sa polícii

HANDLOVÁ - Z prečinu porušovania domovej slobody obvinil 10. októbra poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Handlovej 28-ročného muža z toho istého mesta.

slovakia

left justify in out

"Obvinený 10. októbra vo večerných hodinách neoprávnene vnikol do bytu v Handlovej a jeho 30-ročného majiteľa aj fyzicky napadol," informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. Ako ďalej uviedol, majiteľ otvoril mužovi po zazvonení na zvonček a obvinený ho ihneď zatlačil do chodby bytu.

 

"Poškodený muž ho vyzval, aby opustil byt, no napriek tomu tam obvinený zotrval približne desať minút, pričom majiteľa fyzicky napadol, a to tak, že ho udrel päsťou do oblasti tváre. Poškodený v snahe zabrániť obvinenému v jeho ďalšom fyzickom napádaní použil na svoju obranu takzvaný kaser, ktorý mu strekol do očí a následne ho vytlačil z bytu preč," doplnil s tým, že obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies